Egy jó trágyaszóró gyorsan dolgozik

Mezőgazdasági gépek kínálata

Egy földterület hatékony használatához szükség van a megfelelő tápanyagban dús talajra és elegendő csapadékra. A elvetett növények csak így fognak megfelelő gyorsan nőni, illetve hozamot biztosítani.

A tápanyagok a talajban meglévő mennyiségen kívül, például trágyaszóró segítségével is bejuttathatóak, ez pedig fokozza, illetve egyensúlyba hozhatja a talaj pH értékét is. Fontos, hogy minden nyomelemből elegendő legyen, megfelelő arányban a talajban. A trágyaszóró, méretétől függően, akár több tonna szerves trágyát is képes szétszórni nagyon rövid idő alatt.

Az azt vontató erőgépen múlik, hogy milyen gyorsan halad. A gigafarm.hu weboldalon több típusú trágyaszóró közül is választ az igényeinek és pénztárcájának megfelelően.

A cég szakemberei rendelkezésre állnak az Önnek legjobb választás megtalálásában, hiszen a gyors és költséghatékony megoldások kulcsfontosságúak a mezőgazdaság minden területén. Látogasson el minél hamarabb a honlapra és böngésszen a különböző gépek és szolgáltatások között!