A manapság legkedveltebb biorezonanciás készülék

Biorezonanciás készülék

A biorezonanciás vizsgálat és eljárás elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években. Már megvehető olyan, teszteket végző szerkezet is, amelyik számos kór kiderítésére és kezelésére is alkalmazható. A BioHarmonex 4.0 egy ténylegesen sokrétű biorezonanciás készülék, amelyiket az Egészségkapu Gyógycentrum is szívesen alkalmazza.

Azért egyedülálló és korszerű ez a biorezonanciás készülék, mert ez közvetített jelekkel képes beavatkozni a test elektromágneses vezérlő folyamataiba. Ennek köszönhetően a különböző problémákra különféle kezelési módszereket tud kínálni. A biorezonanciás készülék egy olyan profi szerkezet, amelyik nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki.

A masina kreálta biorezonanciás sugárzás frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. Azért ennyire sokoldalúan sugároz a gép, mert a többféle frekvencia több biológiai tesztelési formát tesz lehetővé, garantálva a teljes hatékonyságot.Azt sem szabad elfelejteni, és ez is egyöntetűen a pozitívumok közé tartozik, hogy a biorezonanciás készülék olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. Ezért is tud eredményesen kivizsgálni és nem utolsó sorban kezelni is a kütyü.

A biorezonanciás allergia vizsgálat a szerkezet egyik fő specialitása. Először is tudni kell, hogy mi is az allergia? A szakértők szerint ez nem jelent mást, mint az ember természetes védekezőrendszerének a megváltozott reakciókészségét. A biorezonanciás megoldás pedig azért válik be mindenkinek, mert szinte minden egyes élő szervezet, így az ember is rendelkezik elektromos, mágneses mezővel. Tény, hogy az elektromágneses rezgések az élet lényeges szabályzói.

Ezek nagymértékben befolyásolják a hormonháztartást, az anyagcserét, a növekedést és a mindennapi viselkedést. Az egészséges sejtek más frekvenciatartományú rezgéseket bocsátanak ki, mint a valamilyen bajjal küzdők. A biorezonanciás allergia vizsgálat pedig itt jön a képbe, hiszen az megtalálja a beteg sejteket és megoldást kínál azoknak a kezelésére. Az biorezonanciás allergia vizsgálat mellékhatások és kellemetlenségek nélküli.