Csempe körkivágó többféle méretben

csempe körkivágó

Feldobni a beltér hangulatát gyakran úgy lehet a legjobban, ha a felületek burkolásra kerülnek. Ez nem egyszerű feladat, viszont a csempe körkivágó bevetésével a lyukfúrás garantáltan gyorsan fog menni. Legyen szó egy kábel elvezetéséről, a szennyvízlefolyó helyének kialakításáról, a megfelelő mérettel rendelkező lyukfúró a rendelkezésünkre áll a burkolatszintezo.hu oldalon.

Bátran tekintsük meg a választékos kínálatot és rendeljük meg néhány kattintással azt a terméket, amelyik a leginkább kielégíti az elvárásainkat! Ha már csempe körkivágó, akkor biztosan nem fog csalódást okozni a TLS COBRA. A gyémántszemcsés lyukfúró gondoskodik róla, hogy gyorsan és precízen történjen a kivitelezés.

M14-es menettel csatlakoztatható sarokcsiszolóhoz. A teljes munkamenet hossza 35 mm. Mivel száraz körülmények között is bátran alkalmazható, ezért nem kell vízzel hűteni a feladatvégzés során. Bár mindenképpen megéri figyelembe venni, hogy a fokozott hűtés kitolja a csempe körkivágó élettartamát. Egyértelműen kitűnő eszközről van szó, ami kedvező áron kapható.