Beavatott a lázadó, a második rész

Beavatott, a lázadó
Beavatott, a lázadó

2014-ben jelent meg, a ma már nagy hírnévnek örvendő Beavatott című film, ami sikerének következtében, az idén a második része is napvilágra került. A második epizód Robert Schwentke rendező és Veronica Roth író páros által 2015-ben lett először bemutatva, aminek műfaja egy amerikai akció scf-fi, valamint Beavatott a lázadó néven vált közismertté.

Shailene Woodley és Theo James a film két főszereplője igen megnyerő alakítást nyújtanak, akiket a filmben Tric és Négyes néven ismerhetek meg a nézők.

A nyerő páros menekülni kényszerül egy vérszomjas vezető által, miközben arra próbálnak rájönni, miért akarják őket elkapni, miért tesznek meg bármit azért, hogy hátráltassák, bántsák őket.

A lány közben magával cipeli a múltban elkövetett rossz döntéseit és azok súlyát, ezért minden erejével azon van, hogy megvédje szeretteit és az életét. A Beavatott a lázadó filmben, a lány és a fiú olyan nehéz és lehetetlennek tűnő feladatok előtt találja magát, amelyek megoldása nem könnyű, azonban együtt talán lehetséges.