Ars Una kulacs, mint frissítő megoldás

ars una kulacs

Sportoláskor, kirándulás alatt, az iskolában és a munkahelyen sem mellőzhetjük az elegendő folyadékbevitelt. Ha egy különleges díszítésű Ars Una kulacs van a kezünk ügyében, bizonyára nem feledkezünk meg erről az alapvető szükségletről.

Ez a kifogástalan minőségű, BPA-mentes, ütésálló termék kényelmesen elfér a táskánkban, hátizsákunkban, így bárhová magunkkal vihetjük. A Táskagaléria webshopban minden korosztálynak találunk tetszetős Ars Una kulacsot.

A kislányok nagy valószínűséggel a cicás Think Pink vagy az egyszarvút ábrázoló Stardust modellt választanák, míg a fiúcskáknak minden bizonnyal a menő Age of Titans, a Space Race vagy az Ultimate Gamer kulacson akad meg a szemük.

A tervezők természetesen a felnőtt célközönségre is gondoltak, így a termékpalettán elegánsabb, nőiesebb, illetve férfiasabb dizájnú megoldások is szerepelnek. Az Ars Una kulacsok egyik egyedi változata a duplafalú fémkulacs, ami hosszabb ideig képes megőrizni a benne lévő folyadék frissességét, fél napig melegen, egy teljes napon át pedig hidegen tudja tartani az innivalót.