A Sunlighten infraszauna szerepe az egészség megőrzésében

infraszauna jótékony hatásai

Számos tanulmány szerint, az infravörös sugárzás képes jelentős mértékben megerősíteni az emberi immunrendszert. Kísérleti vizsgálatok bebizonyították, hogy az infraszauna jótékony hatásai révén megnő a szervezet általános ellenállása a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben és képes lesz ellenállni azoknak a betegségeknek, amelyek korábban gyakran gyötörték.

A megfázások előfordulása jelentősen csökken, a test hőszabályozó rendszerének teljes értékű működése miatt. A metabolizmus szintén jelentősen javul, hiszen az anyagcsere rendszer hibás működése esetén, az infravörös sugaraknak való kitettség hozzájárul annak helyreállításához.

Az infraszauna jótékony hatásainak köszönhetően, a szervezet megtisztul a méreganyagoktól is. Szinte minden emberi szervezetben találhatunk nehézfémeket, vegyi anyagokat, égési termékeket, rovarirtókat stb.

A közelmúltban végzett tanulmányok kimutatták, hogy az emberi testben az infraszauna jótékony hatásainak hála, stimulálódik a mérgező anyagok vizelettel és izzadással történő felszabadulása. A modern társadalomban a legtöbb betegség fő oka a környezet.

Minden évben növekszik azoknak a betegségeknek a száma és a terjedése, amelyek 20 évvel ezelőtt még ismeretlenek voltak. Ezek között pedig vezető helyet foglalnak el a bőrbetegségek. A Sunlighten infraszauna számos különféle bőrbetegség terén fejt ki a terápiás hatást.

Az infravörös sugarak használatával lehetővé válik a bőr zárt pórusainak megnyitása, a felesleges zsírok és nedvesség eltávolítása, az égési sérülések utáni hegek számának csökkentése, valamint a bőr különféle károsodásainak gyors kezelése.

A Sunlighten infraszauna használata alatt csökken a hegképződés és javulás észlelhető sok olyan betegségben is, mint például az ekcéma és a pikkelysömör. Az infravörös expozíció ezen kívül csökkenti a fájdalmat és a bőr regenerálódásának folyamata is felgyorsul.

A Sunlighten infraszauna hatására mérséklődik a vérszegénység súlyossága és a szövődmények gyakorisága. Az előnyöket akár napokon keresztül sorolhatnánk, de inkább győződjön meg róluk a saját szemével!