A nagy bőrönd előnye a kicsikhez képest

nagy bőrönd
nagy bőrönd
Nagy bőrönd

Több hetes nyaralásra készül, esetleg egy hosszabb időszakot tervez külföldön tölteni munka vagy tanulás céljából? Akkor egy nagy bőrönd kiváló szolgálatot tehetne, hiszen ilyen esetekben elég sok holmit kell magával vinnie.

Természetesen több kisebb táskába is pakolhat, de azokat körülményesebb lenne maga után cipelnie, főleg ha egyedül kell megoldania a repülőre, vonatra, buszra felszállást, vagy akár csak a kocsiba való be- és kipakolást.

Persze a nagy bőrönd nehezebb lesz megpakolva, mint a kicsik, de mivel kereke van és a kisméretű poggyászokat is egyszerre kellene kézben tartania, igazából ez nem is számít. Ami sokkal lényegesebb, hogy a nagy bőrönd jó minőségű legyen, mert akkor nem kell attól félnie, hogy szétmegy a cipzárja, letörik a fogantyúja vagy esetleg kitörik valamelyik kereke.

Továbbá azt is érdemes átgondolnia a nagy bőrön kapcsán, hogy kemény- vagy puhafedeles legyen, mert ugyan az előbbi nagyobb védelmet nyújt a benne elhelyezett értékeinek, de a repülős út esetén az utóbbi kisebb eséllyel sérül meg.