A magassarkú cipő tökéletesen öltöztet

magassarkú cipő

Kihez illenek a sarkak? Talán úgy kéne feltenni ezt a kérdést, hogy kihez nem?! A magassarkú cipő használata Hozzád is tökéletesen passzol, csak azt kell kitalálnod, hogy mivel kombinálod. Először is kezdjük azzal, hogy az egész napos viselethez a kényelem sokkal fontosabb szereplő, mint a kinézet.

Ez azt jelenti, hogy hiába szeretnénk egész nap az irodában topogni vele, először csak a lábujjaink fognak fájni, utána a bokánk, végül a térdünk és az egész hátunk.

Ehhez azt is hozzá kell venni, hogy 8 óra után az edzőcipő is kényelmetlenné válhat, de ez már személyes kérdés. Teljesen érthető, hogy szépnek akarjuk érezni magunkat, amiben a magassarkú cipő szokott segíteni.

Ettől függetlenül, biztosan találni fogsz olyan darabokat, amelyek tavasszal, nyáron, ősszel és télen is passzolnak a ruházatodhoz. Az esős évszakban érdemes olyat venned, ami vízálló, télen pedig a bundás darabok fognak jól jönni, de biztosan lesznek kedvenceid. A melegebb hónapokra pedig kereshetsz vidámabb színeket, hogy még jobb kedved legyen.