Legerősebb fájdalomcsillapító krém konyhai alapanyagokból

legerősebb fájdalomcsillapító krém

Az ízületi gyulladás emberek millióinak okoz szenvedést világszerte. Ez a tünet nem halálos, mégis rendkívül romboló hatást gyakorol az életminőségre. Sokakat érdekel az, hogy a legerősebb fájdalomcsillapító krém hol kapható erre a problémára?

Az atroflex.hu weboldal szerint, ilyen krém akár a konyhánkban is megtalálható, vagyis az összetevők. Meglepőnek tűnhet, azonban ez így igaz, mivel az ízületi gyulladásra hatásos krém olyan egyszerű alapanyagokból elkészíthető, amelyek ha otthon nincsenek is éppen, a szupermarketekben biztosan megtalálhatóak.

A weboldalon az 5 legerősebb fájdalomcsillapító krém receptje olvasható, ami természetes alapanyagokból elkészíthető. Az egyikhez nem is kell más, mint citrom, olívaolaj, eukaliptusz levél vagy olaj. Ez a kellemes illatú készítmény hűsíti a kezelt területet és ezáltal a gyulladást is csökkenti.

Egy további olyan recept, amiből készül az egyik legerősebb fájdalomcsillapító krém, nem igényel mást, mint mézet, mustárt, sót és szódabikarbónát. A filléres összetevőkből kikavarható krém is rendkívül hatásos a gyulladásra. Megnyugtatja a gyulladt ízületeket és a fájdalmat is gyorsan megszünteti.

A legerősebb fájdalomcsillapító krém természetesen egyéntől függ, hiszen kinek ez, kinek pedig az válik be, azonban a weboldal receptjei alapján elkészített krémek biztosan hatni fognak. Vannak olyanok, akik nem szeretnének krémek készítésével foglalatoskodni időhiány miatt vagy egyéb okokból. Szintén a legerősebb fájdalomcsillapító krém kategóriájába tartozik az Artroflex Plus is, ami ráadásul megvásárolható készen.