A legérdekesebb teázók Budapesten – 3. rész

Néhány érdekes budapesti teázó
Néhány érdekes budapesti teázó

Magyarországon is egyre több olyan személy van, aki megismerkedik az igazi teázás hagyományaival, kultúrájával és egyre többet akar ebből. Számos helyen van lehetőség a fővárosban erre, hiszen már nem álom a hangulatos teázó a hatalmas választékkal. A Darjeeling Teaház elhozza Indiát a Wesselényi utca 47 alá. Széles a választék ebben a teázóban, hiszen ott vannak a zöld-, fekete- és fehér teák többek között, de természetesen gyümölcsteák is vannak, valamint sok más különlegesség. Akinek fáj a torka vagy rossz a közérzete, az is meg fogja találni a megfelelő teát ezen a helyen.

 

Egy sarkot a kávénak szenteltek, ami még érdekesebbé teszik a helyet, természetesen ebben a tekintetben is megkóstolhatunk igazi különlegességeket. A Csillagfény Teaház is a legjobbak között szerepel a fővárosban, amit érdekes hangulatelemekkel dobták fel. Bármilyen éghajlatban kortyolgathatjuk a finomabbnál finomabb teákat a csillagos ég alatt. A hangulat igazán különleges, ami miatt visszatérnek erre a helyre az emberek. A Wesselényi utca 21 alatt lehet meglátogatni ezt az érdekes helyet, ahol az óriási választékot és az értékelendő vendégszeretetet is ki kell emelni.

 

Érdekes módon alakították ki ezt a teázót, hiszen egyszerre érezhetjük azt, hogy nappal van, ahogyan azt is, hogy éjszaka. A Napfény-terem utcaszinten van, ebbe a sarokhelyiségbe beszűrődik a természetes fény, ami a belső hangulatelemekkel csodás összképet eredményez. A pincehelyiségben pedig mindig olyan érzésünk van, mintha éjszaka lenne, sejtelmes, mitikus sötét, amit hangulatos elemekkel dobtak fel, így a legjobb kipróbálni mindkét helyiséget.