A kreativitást fejlesztő vasalható gyöngy

vasalható gyöngy

Újra itt vannak a hideg hónapok, a szinte végtelen hosszúságú estékkel. A gyermekeket jó lenne lefoglalni valami értelmes dologgal, ami ráadásul szórakozást is nyújt nekik. A vasalható gyöngy erre kiválóan alkalmas, hiszen a lurkók ezzel értékes időt tölthetnek el, megcsillogtathatják a kreativitásukat és alkotnak is egy saját terméket.

A gyermekek színes gyöngyökből és a hozzájuk tartozó sablonokból alkothatnak képeket, amiket az egyéni ízlésük szerint alakíthatnak. A jatekwebshop.eu webáruházban óriási felhozatalból lehet választani fiús és lányos vasalható gyöngy szetteket. Egy ilyen játék kibontakoztatja a fantáziát és a kreativitást, a finommotorikát is fejleszti, ráadásul relaxációs hatásai szintén vannak.

Ideális a nagyobb gyermekeknek, akikre nézve a gyöngyök nem jelentenek fulladásveszélyt. A jatekwebshop.eu webáruházban temérdek vasalható gyöngy rendelhető meg állatos, hercegnős, sellős, delfines vagy épületek témákban. Ez a típusú játék megunhatatlan, a pénztárcabarát árának köszönhetően pedig igazán jó vétel.