A champagne ünnepivé teszi a hangulatot

champagne
Elegáns champagne

A különleges eseményeknek méltó módon kell emléket állítani. Ha pedig ünneplésről van szó, akkor nem maradhat el az asztalról a champagne sem, hiszen ez a legelőkelőbb ital a világon. A champagne még a hétköznapokat is képes ünnepivé varázsolni, nem beszélve arról, ha egy olyan napról, történésről van szó, ami egyébként is emelkedetté teszi a hangulatot.

Tehát, nyugodtan vehet egy üveggel ebből az itókából, mert garantáltan passzolni fog az alkalomhoz. Csak azt kell eldöntenie, hogy melyik típust kortyolgatná el szívesen a családtagjaival, barátaival, ismerőseivel vagy éppen a kollégáival, hiszen rengetegféle champagne van a piacon.

Csak az idrinks.hu kínálatában 134 termékből válogathat, így nem is olyan egyszerű a dolog eldönteni, melyik champagne fog kerülni a poharakba. Sokan csak leveszik az első üveget a polcról, ami szembe jön velük. Van fehér, rosé, száraz, félszáraz és ezeken belül még az érlelés módja, illetve az ideje is nagy skálán mozoghat. Továbbá, különféle kiszerelések, limitált kiadások és díszdobozos verziók is a rendelkezésére állnak, így alaposan át kell gondolnia, hogy mit szeretne.