Rozmaringolaj hajra már ősidők óta

rozmaringolaj hajra

Annak érdekében, hogy a hajkoronánk hosszútávon is szép, ragyogó, egészséges maradjon, bizony tennünk kell! Az utóbbi időben érezhető a természetes eredetű hatóanyagok iránti érdeklődés, így sokan jöttek rá, hogy a rozmaringolaj hajra nagyszerű hatást gyakorol. Persze, ez nem új felfedezés, mert már az ókorban is népszerű szépségápoló szer volt a rozmaringolaj. Hatása erősebb hajszálakat és egészséges fejbőrt biztosít, ezért nem meglepő, hogy egyre többen használják.

Bárkinek megfizethető termék, ráadásul olyan vegyületeket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és antioxidáns hatása van. Ezekkel a tulajdonságaival redukálja a fejbőr irritációját, a benne található antioxidánsok pedig megvédik a hajat az olyan külső agresszoroktól, mint például a szennyeződés. Mindezek mellett, a rozmaringolaj hajra kiválóan táplálja a hajszálakat, javítja a fejbőr keringését és távol tart minden olyan baktériumot, ami károsíthatja a hajhagymákat, tehát nagyon jót tesz.

Natúr hajnövekedést serkentő szer

Néha szeretnénk, ha rövid idő alatt meg tudnánk növeszteni a hajunkat, de tudjuk, hogy erre a célra nincsenek csodaszerek. Bár léteznek hatásos hajnövekedést serkentő készítmények az üzletekben, ám nem biztos, hogy ezek hozzák a tőlük elvárt eredményt. Hajhullás esetén érdemes kipróbálni a rozmaringolajat, mert ez egy értékes, természetes gyógymódot jelent, ugyanis valóban gyorsítja a hajnövekedést és javítja a fejbőr vérkeringését.

Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a hajhagymák regenerálódását, ennek köszönhetően remek hajnövekedést serkentő produktum. Használatával elejét vehetjük a további hajhullásnak. Annál is inkább, mivel gyulladásgátló tulajdonságai révén, csökkenti a fejbőr irritációját, ami szintén a nagymértékű hajhullás okozója lehet. Kiderült az is, hogy a rozmaring egyik bioaktív komponense, pontosan a karnozinsav regenerálja a és revitalizálja a fejbőr idegvégződéseit. A felsorolt hatásainak hála, a rozmaringolaj hajra nagyon jó természetes hajnövekedést serkentő szer.