Többrészes LOGI VÁR építő

logi vár

Nagyjából 3 éves kor körül érkezik el az a jelentős pillanat, amikor már be lehet szerezni pár készségfejlesztő játékot, a csöppség megfelelő szellemi haladásának érdekében. Ehhez remek választásnak bizonyul egy LOGI VÁR építőkocka.

A játék összetételét tekintve fából épül fel, tehát biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig, sőt, évtizedekig a szolgálatunkban áll majd a masszív építőkocka. A dizájn egy fagerendákból épített várra emlékeztet és lényegében erről is van itt szó. Tulajdonképpen a kialakításnak köszönhetően, a barázdák mentén illeszthetjük össze a különböző elemeket, így alakulva át egy igazi kis építésszé. Ezáltal a LOGI VÁR építőjáték képes fejleszteni a logikus gondolkodást, az esztétikai érzéket, a képzeleterőt, a térlátást és természetesen a koncentrációs képességeket is.

A készlet összesen 86 kockát tartalmaz, amelyek méretük szerint 5 különböző csoportba oszthatóak. Amennyiben egy igazi kastélyt tervezünk felépíteni a kis lurkóval, vásárolhatunk több különböző szériát is a LOGI VÁR játékból.