Rövid és hosszú távú bérleti konstrukciókkal kiadó iroda

Kiadó irodák olcsón
Kiadó irodák olcsón

Induló vállalkozóként gyakran a kapcsolati tőke hiánya okozza a legtöbb fejfájást. További nehezítő tényező, hogy az otthoni környezet nem a legideálisabb a munkához. A hagyományos iroda bérlése roppant költséges, mert nagyobb beruházást igényel és állandó fix kiadást termel.

A bútorok és technikai eszközök beszerzése,  az internet- és telefonszolgáltatások kapcsán folytatott intézkedések, a rezsiszámlák követése mind-mind nem csak drága, de időigényes tevékenység is. Az A.B.E. Offices azonnal költözhető, olcsó iroda kínálata teljesen berendezett irodamegoldást biztosít a belváros szívében.

Különböző méretű irodák közül válogathatunk, tetszőleges elrendezéssel állnak rendelkezésünkre a helységek, rövid és hosszú távú bérleti konstrukciókkal igényelhető minden kiadó iroda. Kiváló kapcsolati tőkére tehetünk szert és hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhetünk meg, ha a teljes körűen felszerelt business lounge-okat használjuk. A Business lounge minden kényelmet biztosít számunkra: mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény, mosogatógép, étkészlet, Nespresso kávégép, professzionális narancsfacsaró automata, fotelek, televízió, bárpult és még sorolhatnánk a kényelmünket szolgáló eszközök tárházát.

Egyéb emelt szintű szolgáltatások is igényelhetőek az A.B.E. Offices repertoárjából: reprezentatív tárgyalók, konferencia termek, irodatechnikai eszközök, klimatizált, biztonságos szerverszoba, mélygarázs épületen belül, dedikált parkolóhellyel, vagy a székhely szolgáltatás, mely elegáns üzleti címet kölcsönöz vállalkozásunk számára.