Megjelent az új F1…tudtad hogy Verstappen 17 évesen már F1 pilóta volt?

Verstappen 17 évesen már F1 pilóta

Szereted a Forma 1-et, és folyton arról álmodozol, hogy egyszer kipróbálnál egy ilyen nagy teljesítményű autót? Nos, a Konzolok szervize Twitter feed bejegyzése szerint megjelent az F1 2017-es kiadása, így ha élőben nem is, de a virtuális valóságban kipróbálhatod, hogy milyen vezetni, amikor 980 lóerőt szorítanak be egyetlen autóba.

Mint minden új kiadásban, ebben is történtek újítások, amik még izgalmasabbá teszik a játékot. Kiterjesztett karrier, teljesen átdolgozott multiplayer és bajnoki módnak mind helyet biztosítottak az F1 2017-ben. A játék során lehetőség nyílik kipróbálni napjaink klasszikus F1-es versenyautóit.

A hírek szerint a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő játékban a következő klasszikus modelleket lehet majd pályára vinni: 1988-as McLaren MP4/4, 1998-es Williams FW14B, 2002 Ferrari (F2002). Ezekkel az autókkal karrier módban is pályára lehet majd gördülni. Ezeken kívül még 11 másik klasszikus autó is kipróbálható lesz minden játékkonzolon. További infókért kövesd a Konzolok szervize Twitter feed bejegyzéseit.