Linómetsző készlet egyedi alkotásokhoz

linómetsző készlet

A legszemélyesebb, akár mélyebb üzenetet is közvetítő ajándékok mindig saját kezűleg készülnek. Különleges meglepetés lehet például egy olyan kép, aminek létrehozásához semmi más nem szükséges, csak egy linómetsző készlet és némi kreativitás. Egy ilyen, kezdőknek ajánlott, nagy kiszerelésű csomag 5 darab speciális kést, 1 fából készült nyelet, csipeszt, festékező hengert, fekete linófestéket, valamint egy A6 méretű linóleumlapot tartalmaz.

Amennyiben bizonyos kellékekkel – festékkel, hengerrel és az alkotáshoz szükséges felülettel – már rendelkezik, választhatja a kevesebb tartozékú készletet is, amiben a linómetsző kések mellett, nyelet és csipeszt talál. Ha már nagyobb gyakorlata van az ilyen jellegű alkotások terén, a munkafolyamat tökéletesítéséhez külön-külön is vásárolhat eszközöket.

A kifogástalan nyomatkészítéshez például professzionális festékező hengert vagy a finomabb vonalak megrajzolásához szükséges kést. A linómetsző készlet gazdag kínálatából a muveszellato.com internetes oldalon válogathat.