A Safe Laser bérlés hatékony megoldás lehet fájdalomcsillapításra

Safe Laser bérlés

A lézerterápia akár már az első kezelés alkalmával hatékonyan csökkenti a fájdalmat. A lézer fény blokkolja a fájdalom-ingerületek átvitelét a sérült testrész és az agy között, így csökkenhet az idegek érzékenysége és érzékelhetően csökkenhet a fájdalomérzet. Az elmúlt 50 évben számos klinikai és kutatási tanulmányt végeztek a lézerterápia különböző betegségekre gyakorolt pozitív hatásainak megállapítására. Teljesen érthető, hogy a Safe Laser bérlés egy elfogadott alternatívává vált, mivel több biokémia hatás köthető a nevéhez.

A legtöbben azért választják, mert nagyon hatásos a fájdalomcsillapító ereje. A lágylézeres terápia különböző biológiai mechanizmusok révén enyhíti a fájdalmat. Hogyan? Először blokkolja a fájdalmat jelző jeleket, amelyek az érintett területekről az agy felé jeleznek. Ez csökkenti az idegek érzékenységét és természetesen a páciens szenvedését. A Safe Laser bérlés során kapott készülék a duzzanat és a gyulladás csökkentésével is segíthet. Ez a módszer nemcsak csökkenti a fájdalmat, hanem felgyorsítja a gyógyulási folyamatot is.

Másik előnye, hogy fokozza az endorfinok és az enkefalinok, vagyis a testünkben található természetes fájdalomcsillapító anyagok termelődését. Igen, ebből biztosan látjuk, hogy a Safe Laser bérlés azoknak ajánlott, akik nem akarnak többé harcolni a kellemetlenségekkel. A Safe Laser a gyulladások csökkentésében is nagyszerűen remekel. A lágylézerterápia hatására a test kisebb nyirokerei és artériái kitágulnak. A megnövekedett értágulat hatására a duzzanat, a gyulladás és az ödéma hatékonyabban eltűnik, így megint gyorsabbá válik a gyógyulás. Az értágulat serkenti a nyirokelvezetést is, ami segíti ezt a létfontosságú gyógyulási folyamatot.

Ráadásul azt otthon is használható készülék megkönnyíti az alkalmazás rendszerességét, nem kell mindennap felkeresni vele a szakorvost. A Safe Laser a kollagén termelését is serkenti, hogy a sebek minél hamarabb begyógyuljanak. A kollagén az a fehérje, ami az elhasználódott szövetek pótlásához vagy a sérült szövetek helyreállításához szükséges. Külön érdekesség, hogy a lézerterápia hatékonyan kezeli az égési sérüléseket és a nyílt sebeket. Ha a Safe Lasert választjuk, akkor fokozott szövetjavítást, sejtnövekedést és felgyorsított regenerációt kapunk cserébe.