A legújabb Umi telefon specifikációi

Umi telefon

Teljesen érthető, hogy a potenciális mobilvásárlók nemcsak a készülék tudását, hatékonyságát nézik, hanem a külsőt is, ami napjainkban egyre többet számít. Az Umi telefon szerencsére mindkettőt remekül tudja biztosítani, ezért aki ezt választja, biztos lehet abban, hogy a tartozék egyszerre lesz szép és hatékony. Amikor a kezébe veszi a Super modellt az ember, ami az UMi legmodernebb mobilja, észreveheti, hogy a képernyőnek durván 1.5-2mm-es kávája van.

Emiatt ez roppantul elegáns imázst mutat, és ezt elősegíti az is, hogy a lekerekítések megteszik a hatásukat. Mivel manapság senki sem szereti a szögletes dolgokat, főleg az okostelefonok terén, nem is csoda, hogy sokan ezt a külsőt mutatósnak látják.

Az Umi telefon esetében az összeszerelési minőség kiváló, és ettől jobbat nem is várhat el egy tulajdonos. Ez azért is meglepő, mert az Umi telefon IP szabvánnyal nem rendelkezik. A pozitívumoknál nem szabad kihagyni, hogy az előlapon található az 5MP-es kamera, a beszédhangszóró és persze a már megszokott fény- és távolság szenzorok.