Kellőképpen tágas a Nobo táska

nobo táska

Minden márkának megvan a maga stílusa, amiről már messziről felismerhetőek az általa piacra dobott termékek. A Nobo táska elegáns jellegű, de a hétköznapokon is kiválóan használható, amit a mérete és a kialakítása tesz lehetővé. A márka darabjai megvehetőek a taskam.hu webshopból, ahol számtalan modell lelhető fel.

Van kézi-, oldal-, váll-, laptoptáska, de többféle hátizsák is. Ami a Nobo táska anyagát illeti, elmondható, hogy ezek mű- vagy rostbőrből készültek. Igazán nőies darab a rostbőr felhasználásával készített, fekete színű kézitáska, aranylánc díszítéssel. Felcsatolható vállpántja bármikor tetszés szerint alakítható, a kényelmes viselet érdekében. Egylégterű kézitáska ez, belül egy cipzáros zseb és két zsebkendőtartó is felfedezhető. A hátulján húzódik egy cipzáros rekesz, ami tökéletes helyet biztosít mobiltelefonnak, lakáskulcsoknak stb.

Az őszi, téli napokra optimális választás ez a Nobo táska, egyrészt a színe miatt, másrészt pedig azért, mert kellőképpen tágas ahhoz, hogy az ezekben az évszakokban használt tárgyak is beleférjenek.