Dryvit homlokzati szigetelés és festés

Dryvit

A ház nemcsak belülről, hanem kívülről is szép kell legyen. Ehhez pedig kiváló minőségű, tartós termékek használatára van szükség, hogy az eredmény mindig látványos maradjon. A Dryvit homlokzati szigetelő anyagok és festékek lehetővé teszik, hogy a legjobb áron érje el a kívánt eredményt.

A diszperziós festékeken túl, érdemes alkalmazni a szilikon alapú vagy öntisztulő festékeket is, amelyek csodás felületet képeznek és a színük sokáig tart, ezzel biztosítva az újszerű hatást. A Dryvit termékek felhasználása előtt is gondosan le kell kaparni a falakat, hogy a meghibásodott falrészt sokkal szakszerűbben lehessen lefedni. A festendő felületeknek mindig tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie!

A Dryvit termékek esetében is oda kell figyelni a biztonságos tárolásra, mivel nem szabad melegben vagy Nap alatt hagyni, mert megszárad és tönkremegy. Gyermekektől szintén távol tartandó, a beinhalált festék vagy oldószer ugyanis légúti megbetegedéseket okozhatnak, némelyik változat fojtó, maró hatású, heves köhögést válthat ki.

A homlokzat szigetelése majd festése mellett, fontos termék lehet a modellező vakolat is, amivel kisebb-nagyobb domborodó mintákat lehet készíteni, így nagyon különlegessé lehet varázsolni még az oszlopokat is. A honlapunkon metalálható Dryvit termékek széles kínálatát Ön is bármikor szemügyre veheti. A termékek részletes leírásai mellett, hasznos adatokat és paramétereket is kap arról, hogy milyen hamar szárad, miként lehet a terméket felvinni, rögzíteni, stb.