Röpsúlyos kuplung többféle méretben

Alkatrészek széles választéka

Végre egy webáruház, ahol minden kisgéphez megtalálhatóak bizonyos alkatrészek egy helyen! Hogyha elromlik a fűkasza, a láncfűrész, a fűnyíró vagy a fúrógép, akkor nem marad más hátra, mint az, hogy szétnézzünk a cvgshop.hu egyre széles kínálatában.

Az olyan alkatrészek is helyet kaptak a termékek között, mint a röpsúlyos kuplung, de ha egy Stihl láncfűrészhez keresünk hengert, akkor természetesen az is megtalálható.

A Husqvarna szintén egy népszerű márkának számít a megbízhatósága miatt, ezért sokan választják a cég termékeit. Azonban, ha elkopik például a csillagkerék a láncfűrészben, akkor nem kell kidobni az egész gépet, hiszen a CVG Shop oldaláról megrendelhető a pótalkatrész. A röpsúlyos kuplung működési elve már valamivel bonyolultabb, ezért nem éri meg azzal tölteni az időnket, hogy megpróbáljuk megjavítani, mert sokkal egyszerűbb beszerezni egy másik, vadonatúj változatot.

Többféle röpsúlyos kuplung utángyártott változata rendelhető meg a tömörítő gépekhez. Előnyös megoldás, amit gazdaságosan lehet kivitelezni.