Brandy bármilyen alkalomra

brandy
brandy

Egy-két üveg finom itóka mindig jól jön, ha például vendégek érkeznek a házhoz, de tulajdonképpen az otthoni bárszekrénynek sem illik üresen állnia. A brandy szőlőmustból erjesztett bor lepárlásával készült pazar ital, ami igazán nagy népszerűségnek örvend.

Fahordóban érlelik és nagyjából 36-60%-os az alkoholtartalma. Az elkészítése több lépésben zajlik, egyrészt folyamatos borpárlással készülhetnek a borpárlatok, másrészt pedig többszöri szakaszos lepárlással. A végeredmény minden esetben igazán ízletes, bódító ital, így nem véletlen, hogy Magyarországon is igen keresett a brandy. Bármilyen családi alkalmon megállja a helyét, ugyanakkor fontos eseményeken sem szokták nélkülözni. Érdemes szétnéznie a diszkonital.hu webáruház termékpalettáján, ha Ön is italt akar vásárolni.

A termékpalettán nagyon sokféle brandy lelhető fel, minden bizonnyal ott van az is, amelyiket a leginkább megfelelőnek tart és szívesen megkóstolná. Amennyiben megtalálta azt a fajtát, amit szeretne, már csak a megrendelése marad hátra.