Megfizethető jellegű pálmafa árak

pálmafa árak

Igazán különleges növények a pálmafajták, sok házban megtalálhatóak, hiszen gyönyörűen mutatnak egy nagyobb méretű előszobában és/vagy nappaliban. Ráadásul manapság a pálmafa árak sem nevezhetőek túl magasnak, ezért bárki meg tudja fizetni, ha ilyen csodálatos növényt szeretne az otthonába.

Persze a fizetendő összeg sokban függ attól is, hogy honnan szerezzük be az óhajtott növényt. Például a virag-online.hu internetes virágüzletben korrektek a pálmafa árak, itt mindenképpen ajánlott szétnézni a beszerzés érdekében.

Nagy a kínálat, így biztosan mindenki talál olyat, amelyiknek nem tud ellenállni. Kínai kenderpálma 150 cm magas és éppen olyan jól tűri a nagy nyári hőséget, mint a zord telet, a vízigénye pedig nem túl nagy.

Meglehetősen lassú növekedésű, viszont a teljes magassága elérheti a 8 métert is. A bőséges termékpaletta eme tagja bizonyos óvintézkedések mellett kerti növényként is tartható. Más fajták is vannak a kínálatban és elmondható, hogy mindegyik esetében korrektek a pálmafa árak.