Az estélyi ruhák alapanyaga a tüll méteráru

A tüll méteráru felhasználása
A tüll méteráru felhasználása

Nagyon sokan nincsenek megelégedve az üzletekben kapható ruházati cikkekkel, mert nem felelnek meg a stílusuknak. Ezért aki egyedi ruhát szeretne magának, az inkább varrat egyet a szabóval. A tüll méteráru tökéletesen megfelel egy szép estélyi ruha elkészítéséhez.

Ugyanis minden színben megtalálható, anyaga finom szövésű, vékony és selymes tapintású. A szabók is szívesen dolgoznak ezzel a textíliával, mert nagyon könnyű vele bánni.

Ugyanakkor a tüll méteráru nem csak elegáns estélyi ruhák készítésére alkalmas, de nagyon gyakran használják mennyasszonyi ruhákhoz, táncos ruhákhoz is. A balett-táncosok által viselt tüllszoknya is ilyen anyagból készül. Továbbá nagyon jó dekorációs anyag is, és a méhészek védősisakja is tüll méteráru felhasználásával készül. A tüll nevét a francia Tulle városról kapta, amely a tizennyolcadik században híres volt csipkekészítéséről.

A tüllcsipke alapanyagát is a tüll képezi. Ha szeretne egy szép estélyi ruhát készíttetni magának, látogasson el a Szakatex textil nagykereskedésbe és válogasson a különböző tüll méteráru közül.