A sétarepülés ajándékba egy exkluzív gesztus

sétarepülés ajándékba

A tárgyi ajándékok igazán szépek és szívhez szólóak tudnak lenni, de az élmény az, ami teljesen beépül a személyiségünkbe és amit magunkkal viszünk egy életen át. Egy páratlan sétarepülés ajándékba szánva igazán egyedi gesztus, a légi randival elkápráztathatjuk a kedvesünket. A program azért is különleges, mert az útirányt mi választhatjuk meg, az egyéni elképzeléseink mentén zajlik majd a kirándulás, miután a pilótával átbeszéltük a részleteket.

Természetesen kihasználhatjuk a természetből fakadó lehetőségeket, így kérhető egy kifejezetten naplementéhez igazított sétarepülés ajándékba. Ebben az esetben csupán arra kell figyelnünk, hogy a foglalás során jelezzük az igényeinket és a pilóta ennek megfelelően fog időpontot ajánlani a felszálláshoz. Magyarország különleges helyszínekkel vár minket, csodálatos hegységeket, végtelen erdőket és gyönyörű településeket láthatunk felülnézetből. A sétarepülés ajándékba adva szívhez szóló élmény. Az utazás során egyedi felvételeket készíthetünk, amiket jó érzés lesz majd visszanéznünk a jövőben.

A gödöllői repülőtér és a fenséges Dunakanyar

A Duna-Ipoly Nemzeti Park részét képezik a Göd és Esztergom között elterülő szakaszok. A gödöllői repülőtér zónájából útnak eredve, olyan sétarepüléseken vehetünk részt, amelyek felfedik a térség legszebb kincseit. Már önmagában a Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet is hihetetlen látnivalókat kínál. A Duna vulkanikus hegyek közötti ,,útkeresése’’, a letaglózóan szép Dunakanyar olyan helyszín, amit mindenkinek érdemes legalább egyszer az életben madártávlatból is megtekintenie.

A gödöllői repülőtér olyan további úti célokhoz biztosít felszállási lehetőséget, mint a karakteres és csodaszép Balaton, az impozáns magaslatokkal rendelkező Pilis hegység vagy az ezerarcú Budapest. Amennyiben gesztus formájában szánnánk valakinek az élményt, úgy érdemes ajándékutalványként megvásárolnunk. A gödöllői repülőtér mellett, a Farkas-hegyről is lehetőségünk van felszállni. Az utakról a setarepulesbudapest.hu oldalon tájékozódhatunk.