A Hammerite egyszerűen és erős

Hammerite

Fémfelületek festésekor akár új, akár régi felületről van szó, mindig körültekintően kell eljárnunk. Ha a Hammerite mellett döntünk, lényegesen egyszerűbb lesz a dolgunk. Nagyszerűen helyettesíti a hagyományos fémfestékeket. Speciális összetétele megakadályozza a már meglévő rozsda terjedését, különleges pigmentjei tartós védelmet biztosítanak a felületnek. Két réteg Hammerite és 6 évre letudtuk a munkát!

Megismertük tehát a termék nagyszerű tulajdonságait. De vajon a használata is ennyire egyszerű? Az, hogy nem kell tisztára csiszolni a felületet, már magában nagy előny. Csak a pergő rozsdától kell megszabadítanunk a felújítandó darabot, az egyéb rozsdafoltokra minden egyéb előkezelés nélkül mehet a Hammerite.

Különösen nagy előny ez akkor, ha nehezen hozzáférhető területek kezeléséről van szó. Amennyiben a felület új, még könnyebb dolgunk van. Vannak viszont fémfelületek, amelyek tulajdonságaikból adódóan nem veszik fel megfelelően a festéket. Alapozás után viszont már jöhet rá a látványos finis és a munka kész is!