Födém szigeteléssel a lépészajok és hideg ellen

födém szigetelés

Több szempontból is nagyon fontos, hogy otthonunkat megfelelő módon szigeteljük. Nem kivétel ez alól a födém szigetelés sem, amit utólag sem késő elvégezni. A lépészaj igen kellemetlen tud lenni, úgy a társasház, mint a kétszintes magánház esetében. Ezért sokkal nagyobb nyugalmat és komfortérzetet érhetünk el a födém szigetelés alkalmazásával. Cégünk erre a célra a Rockwool kőzetgyapot termékeket ajánlja, amelyek jelenleg akciós áron rendelhetőek meg a honlapunkon. Ugyanez az anyag a talajon fekvő padlók esetében nagyon jelentős hőszigetelő tulajdonsággal bír.

A belső födémeknél, ahol a fűtött tereket választja el egymástól a szigetelendő terület, valóban a zajok útját próbáljuk megakadályozni a kőzetgyapottal. De mi van abban az esetben, ha például garázs helyezkedik el alatta? Ott nem zavarnak a zajok senkit. Ez tény, mégis indokolt ilyen esetben is a födém szigetelés, hiszen a nem fűtött alsó helyiség jelentősen kihat a fölötte lévő szoba padlójának hőmérsékletére. A Rockwool termékeket világszerte használják, mind hangelnyelő, mind kiváló hőszigetelő tulajdonságaik miatt.

Epitoanyag.hu, ahol az otthon kezdődik

A házépítés, felújítás örömteli esemény, ám iszonyatosan sok stresszel és döntések garmadának a kötelezettségével jár. Az építőanyagok megválasztása az egyik legfontosabb ebben a helyzetben, az epitoanyag.hu honlap pedig azért jött létre, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot. Az alapoktól a tetőig minden elemet összegyűjtöttünk egy helyre. Így otthonról, a karosszékből lehet válogatni, kalkulálni, listázni, rendelni, szóval menedzselni az építkezést.

Ezzel rengeteg idő spórolható meg. Az internet áldásos tulajdonságait mi is megpróbáltuk ügyfeleink szolgálatába állítani. Az epitoanyag.hu felkeresésével az is jól jár, aki csupán tájékoztató jelleggel néz szét. Meggyőződhet arról, hogy kizárólag elismert gyártók minőségi alapanyagait használjuk. Az epitoanyag.hu anyacége, a Piramis Építőház 25 éves tapasztalatát próbálja továbbvinni azzal, hogy immár az ország bármelyik területéről tudja fogadni a megrendeléseket.