2016 márciusában lesz az Ecommerce Expo Budapest

Tavasszal megnyitja kapuit az Ecommerce Expo Budapest
Tavasszal megnyitja kapuit az Ecommerce Expo Budapesten

Nagy eseményre készül az elektronikus kereskedelem színe java. Országos premier lesz jövő év március 24-én, amikor megnyitja kapuit az Ecommerce Expo Budapest.

Már regisztrálhatnak a kiállítás honlapján a logisztika, jog, IT, pénzügy, marketing jeles képviselői, akik szeretnének megjelenni termékeikkel, szolgáltatásaikkal a kiállításon. Ugyanott jelentkezhet bárki, akit érdekel a téma, ezen a területen dolgozik vagy foglalkoztatja egy webáruház indítása, hogy növelje vállalkozása eladásait.

Az Ecommerce Expo Budapest lehetőséget biztosít minden elektronikus kereskedelemben érdekelt résztvevőnek, hogy találkozzon, gyümölcsöző együttműködések jöhessenek létre, sikeres üzletek köttessenek.

Eddig külföldre kellett menni, hogy hasonló kiállítást lehessen látni, de most az Ecommerce Expo Budapesten várja látogatóit! Itt lesz a lehetőség mindenkinek, hogy megmutassa, miben a legjobb, ha elektronikus eladásra kerül a sor. Változatos témák lesznek, megkezdve a raktározástól a fizetési megoldásokig minden, ami kell egy webáruházhoz.