Munkavédelmi szandálok a biztonságos munkahelyért

Munkavédelmi szandál
Munkavédelmi szandál

Élelmiszeriparban, gyógyszerlaborban, kórházakban és még sok más munkahelyen elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes ruházat viselése. Ilyen darab a munkavédelmi szandál is, aminél fontos, hogy az említett tulajdonságokon kívül, jól szellőzést biztosítson.

Egy ilyen szandálnak sok kritériumnak kell megfelelnie. Az első és legfontosabb, hogy stabil alátámasztást kell nyújtania, ezzel válik biztonságossá és egyben kényelmessé a viselése. Gondoljunk csak bele, olykor egy ilyen szandál 12-24 órán keresztül a lábon van.

Többféle cipő közül is válogathat a munkáltató, a végzett feladatnak megfelelően. A választékban megtalálhatóak az acélorral rendelkező, vízálló és saválló munkavédelmi szandál típusai is. Legyen szó hidegről, melegről, különböző munkakörökről, mindenhez található megfelelő lábbeli.

Dike, Diadora és Talan márka is kapható. Minden darab biztonságos kialakítással rendelkezik és jó minőségű anyagból készül. A Grandis webáruházban kapható minden munkavédelmi szandál csúszásmentes talppal lett kialakítva, ezáltal garantálja a biztonságos és komfortos munkát.