Vodkák a világ minden tájáról

vodkák
vodkák

A világ minden táján és természetesen hazánkban is előszeretettel fogyasztják. A vodkák a fiatalok és az idősebbek körében is nagyon népszerűnek számítanak. Szerencsére, a jelenlegi tendencia nemcsak a mennyiség, hanem a minőség felé mutat.

Manapság már sokkal többen tekintenek kritikus szemmel a vodkákra, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Ezek már nem azok a néhány 100 Forintért megvehető, alsó polcos termékek, amelyek csak nyomokban tartalmazták azt, amiből az igazán minőségi vodkák készülnek.

Olyanok, mint amelyek a premiumitalnagyker.hu kínálatában is megtalálhatóak. Bizonyára sokan fel tudnának sorolni néhány remek változatot. Érdekes, hogy a legnépszerűbb vodkák nem feltétlenül orosz termékek.

Ilyen például a svéd Absolut vagy a francia gyökerekkel rendelkező Grey Goose, de a finnek hatsoros árpából készített Finlandiája is ezt a listát gyarapítja. Természetesen az oroszokat sem kell félteni. Hogyha egy ultra-prémiumra vágyunk, akkor ízleljük meg a Beluga Noble-t, ami csakis a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készül!