Vitorlás bérlés emlékezetes legénybúcsúkhoz

Vitorlás bérlés egyszerűen
Vitorlás bérlés egyszerűen

Ha a megszokottól eltérő módon szeretné emlékezetessé tenni legjobb barátja legénybúcsúját, akkor szervezze meg az eseményt egy vitorlás hajó fedélzetén! A vitorlás bérlés igen egyszerűen lebonyolítható feladat.

Már az utazás előtt elintézhető az interneten keresztül, csak meg kell találni a megfelelő szolgáltatást biztosító céget. A Fix-yachting kitűnő áron kínál nagyszerű vitorlás hajókat bármilyen alkalomra, ami egy jó választás lehet.

Ha a csapatból senki sem rendelkezik megfelelő tapasztalatokkal és a szükséges hajóvezetői engedéllyel, a vitorlás bérlés akkor is megoldható. Ilyen esetekben kapitány is jár a hajóval, aki majd biztonságosan elnavigálja a járműt. Tehát már semmi nem akadályozhatja meg Önöket, hogy egy igazán emlékezetes kalandban legyen részük.

A hajókon 10-12 személy is kényelemesen elfér. Hálókabinok, fürdő és konyha is található a hajókon. Akár hosszabb, több napos bulira is megfelelő lehetőséget biztosít a vitorlás bérlés. Miért szalasztaná el ezt a kiváló lehetőséget?