Tiszta munka a Makita porszívóval

Modern porszívók

Egy tiszta otthonban kellemesebb a közérzet és ugyanez a helyzet a munkakörnyezettel is. Egy olyan műhelyben nagyon nehézkesen halad a munka, ahol nagy a felfordulás és a kosz. Ilyenkor nem a legjobb megoldás a lakás takarításához használt porszívót alkalmazni, mert az könnyen tönkremehet a nagymennyiségű hulladéktól.

A faporral és forgáccsal, a vasreszelékkel viszont a Makita porszívó egy szempillantás alatt megbirkózik. Egy hosszú munkanap után néhány perc alatt tisztává varázsolhatjuk a műhelyt, makulátlan rendet tehetünk a garázsban. Sőt, eleve nem keletkezik kosz abban az esetben, hogyha a Makita porszívót szerszámgéphez csatlakoztathatjuk.

Ezáltal sokkal tisztábbá válik, a fúrás, faragás, gyalulás, mivel az így keletkezett szennyeződés nem szóródik szét a környezetünkben, hanem egyből a Makita porszívó gyűjtőtartályába kerül. Különféle méretű gyűjtőtartállyal rendelkező modellek közül lehet kiválasztani az igényeknek megfelelőt. Minél nagyobb, annál ritkábban kell üríteni.

Minél nagyobb a szívóerő és a tartály űrtartalma, annál nagyobb a Makita porszívó. Tárolás szempontjából tehát nem árt egy olyan modellt választani, ami kényelmesen elfér az adott helyiségben. Az automatikus ki- és bekapcsolás funkcióval energiatakarékosnak számít a Makita porszívó. További innovatív megoldásnak számít, a Push and Clean opció. Ennek köszönhetően, a filter tisztítása csupán néhány percet vesz igénybe. Sokoldalúnak számít, mert egyaránt használható irodában, a faiparban és az építőiparban is. A segítségével ideális munkakörülményeket teremthetünk gyorsan és egyszerűen.