Scheppach rönkhasító – profizmus a favágásban

Scheppach rönkhasító

A téli hónapokra sohasem lehet elég hamar elkezdeni a felkészülést. Amennyibe a fűtés még hagyományos, vegyes tüzelésű kazánban történik, akkor a fa előkészítése minél hamarabb történjen meg, mert csak így tud kiszáradni kellő mértékűre, a kívánt meleg biztosításához. A vágás elvégzéséhez a Scheppach rönkhasító hatékony segédeszköznek minősül.

Már nyugodtan félre lehet tenni a baltát, mert ez a berendezés könnyen kiváltja az emberi erőt. Vége a kínlódásnak és a folyamatos izzadásnak! Több típusban elérhető a Scheppach rönkhasító, így függőleges és vízszintes kivitel ugyanúgy választható belőle. A méretek meghatározóak, ezért ezt mindig vegyük figyelembe vásárlás előtt!

A termékek többnyire magas teljesítmény leadására képes motorral vannak ellátva, ami egy erős ékszerű élt mozgat. Vannak azonban négyvállas hasító élek, amik leegyszerűsítik a munkát. A Scheppach rönkhasító eltérő méretű kuglikat tud befogadni, aminek típustól függően, a hossza100 cm is lehet. A készülékek mozgatása viszonylag egyszerű és az üzemeltetése sem jelent majd problémát senkinek.