Rugdalózó, a kitakarózás ellen

Rugdalózó

Egy pici baba gondozása hatalmas terhet ró a szülőkre, ezért érdemes arra alaposan felkészülni. Az ember olykor hajlamos úgy gondolkodni, hogy majd csak lesz valahogy, de ez hosszútávon nem megoldás, főként akkor, ha a kiságyban ott van az új élet. Sok problémát megelőzhetünk például azzal, hogyha minőségi rugdalózó mellett döntünk. Az első hónapokban a csöppség nem igazán sokat alszik éjszaka és az aktivitását gyakran abban éli ki, hogy lerúgja magáról a takarót.

Visszavenni már nem tudja, ezért gyorsan megfázik, ami aztán komoly tortúra mindenkinek. A rugdalózó az elejét veszi ennek a problémának, ugyanis jól tart és nem tud kibújni belőle a lurkó. Van kifejezetten olyan változat, amiben a pelenkázás is megoldható egyszerűen.

Ha már a gyártók megtettek mindent azért, hogy leegyszerűsítsék a dolgunkat, akkor csapjunk le bátran ezekre a termékekre, mert nem fogjuk megbánni! Amennyiben bizonytalanok vagyunk, akkor egy tapasztaltabb felnőtt tanácsa sokat segíthet, de az interneten is találunk útmutatót, amit követhetünk.