A rendkívül változatos Lorus órák

Lorus órák

Azok az óragyártó cégek, amelyek széles vásárlókört szeretnének kialakítani, arra törekszenek, hogy a termékpalettájuk minél izgalmasabb és változatosabb legyen. A Lorus órák ezen a téren száz százalékosan teljesítenek, hiszen a modelljeik között megtalálhatóak a visszafogottan elegáns, a vadóc, fiatalos és a sportos darabok is.

A tervezők a színeket is merészen kombinálják, a zöld-ezüst és a sötétkék-rosegold variációk teljesen megszokottak. A gyártók nagyot álmodtak a márka megszületésekor. Nem kisebb célt tűztek ki, mint azt, hogy a Lorus órák által a vásárlók csúcsminőséghez jussanak elérhető áron.

Az idő bebizonyította, hogy a megbízható szerviztevékenységgel, a minőségi anyagok használatával, az egyedi dizájn alkalmazásával ez valóban lehetséges. A Lorus órák ma már bárkinek elérhetőek és ez nemcsak fizikai értelembe véve van így, hanem az ár tekintetében is. A változatos kivitelezés és a precíz tervezés nyertes párosa fantasztikus férfi, női és gyermek órák megszületését eredményezte.