Ravak kád a letisztultság fényében

Ravak kád, kár lenne kihagyni

Az emberiség legelső fürdőhelyei a folyók és tavak voltak, amelyeknek partján őseink házakat építettek. Ők még nem élvezhették a Ravak kád által kínált előnyöket. Aztán az ókori civilizáció megjelenésével minden megváltozott.

Például az ókori rómaiak nemcsak hatalmas területeket hódítottak meg és utakat építettek, hanem fürdőket is létrehoztak, ahol fizikailag megtisztulhattak. Ők készítették az első mosakodásra szolgáló medencéket kőből.

Az orosz településeken inkább a fürdőket, valamint a fadézsákat részesítették előnyben és csak Péter uralkodásának éveiben jelentek meg a modern fürdőkádak első öntöttvas prototípusai. Manapság nagyon népszerűek az akril termékek, amelyek praktikusak és tartósak. A Ravak kád öntött akril lemezből készül, ami kiváló eredményt nyújt.

A még lenyűgözőbb eredmény elérése érdekében, a gyártó speciális PU Plus technológiát (háromrétegű poliuretán hab tömítés) alkalmaz. Ennek köszönhetően egy nagyon tartós Ravak kádat kapunk, amit megkülönböztet a kiváló hangszigetelés és a tökéletesen megtartott hő.