Növeli a munkateret a fali irattartó

fali irattartó

Néha még egy impozáns méretekkel rendelkező íróasztal is kevésnek tud bizonyulni, ha az ember folyamatosan munkát végez. Amikor már minden fiók betelt és az asztalon hevernek egymáson a dokumentumok, kitűnő szolgálatot tehet egy praktikus fali irattartó. Az officemarket.hu élen jár a rendszerezésben, ezért nyugodt szívvel rábízhatjuk magunkat a termékeikre.

Az igényes kialakítású ALBA irattálcák egyszerűen egymásra helyezhetőek, így egyáltalán nem foglalnak sok helyet. Az íróasztallal szemközti falra felszerelve könnyedén elérhetővé válnak a dokumentumok anélkül, hogy el kellene hagyni a helyünket. Ennek ellenére, a fali irattartó mégsem foglalja el az aktív munkafelületet, mint a talpukra állított társai, a zsebekben pedig kényelmesen elférnek az A4 mappák.

Elegáns kivitelének és a lekerekített, egyedi formájának köszönhetően, az iroda vagy éppen az otthonunk egy letisztult tárolási eszközzel gazdagodik majd általa. Fekete és ezüst színben is a miénk lehet egy ilyen praktikus fali irattartó. Élvezzük ki a könnyen áttekinthető munkakörnyezet előnyeit!