Nem okoz csalódást a laminált padló alátét!

laminált padló alátét

A belső tér hangulatának megfelelő kialakítás érdekében, több mindenre kell odafigyelni. A falak színe mellett, a padló burkolatának típusa is sokat számít. Azokban a helyiségekben, ahol gyakori a páraképződés általában csempe kerül, ilyen a konyha és fürdőszoba. Ezzel szemben, a többi szoba valamilyen fahatású parkettát kap, ami jól bírja a terhelést. Mielőtt megtörténne ezeknek a lehelyezése, a laminált padló alátét célirányos kiválasztása sok későbbi problémától kímélhet meg bennünket.

Bizonyos esetekben érdemes lehet szakemberrel konzultálni az aktuálisan legjobb termék beszerzése érdekében. A ProfiFloor XPS 5 mm „PUZZLE” laminált padló alátét több szempontból válik az előnyünkre. Az egyedi kialakítása miatt nagyon könnyen lerakható és egymásba illeszthetőek a darabok.

A vastagságának hála, még a kisebb felületi egyenetlenségeket is ki lehet vele korrigálni. A megnövelt sűrűsége segít a parketta élettartamának a megnövelésében. Mindenképpen figyelni kell arra, hogy ez a laminált padló alátét azokban a helyiségekben nem használható, ahol padlófűtés van. A túlságosan jó szigetelés révén ugyanis lecsökkentené ennek a hatásfokát. Ezzel szemben, az alápincézett helyiségek esetében éppen ideális választás.

Azért még szükség van néhány kiegészítő termékre az ideális felület megterméséhez, ugyanis párazáró fólia és szigetelő szalag nélkül kapjuk meg az 1×0,5 méteres lapokat. A felujitaswebaruhaz.hu oldalon minden további részletre fény derül, közöttük az árra, ami kissé magasabb lehet a megszokottnál, de a megtérülési arány is gyors, figyelembe véve a tulajdonságokat, közöttük kiemelten fókuszálva az élettartamra.