Miért a betonkerítést válasszuk?

Miért betonkerítés?

Melyik kerítés típus a legjobb választás? Erre a kérdésre minden bizonnyal a betonkerítés a válasz. Miért jobb ez a fajta mint a többi? Először is ez a térelválasztó nyújtja a legnagyobb biztonságot. Tömörsége és keménysége miatt, mind emberi, mind állati betolakodóktól a betonkerítés véd a legjobban.

Ha nem szeretnénk kiegyezni azzal, hogy a kerítés stílusa nem passzol a házhoz, a legnagyobb teret a betonépítmények nyújtják. Legyen szó a színvariációkról, a famintás kerítéstől kezdve a tömör ipari kinézetű hideg objektumokig, nyitott vagy zárt típusokról, bármilyen betonkerítés megépíthető, itt tényleg csak a képzelet szab határt annak, hogy milyennek álmodtuk meg azt.

A betonból készült kerítések nem igényelnek különleges törődést, mégis időtállóak. Nem kell locsolni, mint a tujasort, nem kell bizonyos időközönként lekenni, mint a fakerítést és nem kell 5 évente felújítani, mint a mára divatossá vált alumíniumkerítést. Ráadásul a betonkerítést gyorsan és egyszerűen lehet installálni bármilyen felületre.