A linképítés során sok dologra kell figyelni

Linképítés

Keresőoptimalizálás történhet a weboldalon belül és azon kívül is. Az oldalon belül keresőbarát szövegeket kell írni és megfelelő mennyiségben használni a megfelelő kulcsszavakat. Az oldalon kívüli optimalizálás a linképítés, amit fokozott körültekintéssel kell végezni. Ha kiszúrja a Google, akkor bünteti ezt a megoldást, ezért tudni kell ezt álcázni.

A weboldalra mutató linkek megjelenése természetesnek kell hasson, nem mindegy, hogy milyen témájú oldalon jelenik meg és a szöveg tartalma is fontos, amibe bekerül. A linképítés tehát nem egyszerű folyamat, nemcsak annyi, hogy az ember ír valamilyen szöveget, belerak egy linket és szétszórja a neten.

Tudni kell, hogy mit értékel a Google természetesnek, milyen szövegeket tart értékesnek és az sem mindegy, hogy milyen kulcsszavakat használunk. A linképítés megkezdése előtt, mindenképpen érdemes meghallhatni a szakember tanácsait és megfogadni azokat. Elképzelhető, hogy az a kulcsszó, amit Ön jónak gondol, valójában kimondottan rossz választás lehet.