Levelezzen öntapadós borítékkal!

Boríték
Boríték

Irodaszerek nélkül nehéz az adminisztrációs feladatok ellátása, éppen ezért mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a rendelkezésére álljon elegendő mennyiségű papíráru. A boríték szerepe különösen fontos, hiszen ezzel történik a partnerekkel, hivatalokkal és ügyfelekkel való kommunikálás.

Nem mindegy tehát, hogy a fontos dokumentumok feladása milyen borítékba kerül, mert ezzel jó vagy rossz benyomást kelthet saját magáról a küldő fél. A ragadás szempontjából alapjában véve kétféle termék közül lehet választani.

A régebbi típusok kedvelői elsősorban enyvezett borítékot vesznek, aminek a hátránya, hogy kicsit be kell vizezni annak érdekében, hogy megfelelően tapadjon. A következő generációt a ragasztócsíkkal ellátott termékek képviselik, éppen ezért talán tanácsosabb lehet ezt választania annak, aki ad a cége imázsára.

Azt se felejtsük el, hogy a ragasztócsíkkal ellátott termék biztonságosabb lehet, mivel nehezebben nyílik szét. Ilyen boríték az officemarket.hu weboldalon is kapható, tehát akár innen is megtörténhet a vásárlás.