Legyen kényelmes és tartós a gyerek bicikli!

gyerek bicikli
gyerek bicikli
Gyerek bicikli

A mozgáskultúrát érdemes minél hamarabb átadni a család legfiatalabb tagjainak. Magyarországon ma komoly egészségügyi problémát jelent az elhízás. Ennek az alapjait gyakran gyerekkorban fektetjük le azzal, hogy csak nagyon keveset tornázunk és azt is általában annyit, amennyit muszáj. Pedig az, ami a testünknek komoly edzés, valójában az elménknek lehet szórakozás. Ennek az összhangnak a megteremtésében fog bennünket támogatni a gyerek bicikli.

Amennyiben szülőként jó példával járunk elől és rendszeresen tekerünk, akkor érdemes minél hamarabb gondoskodni arról, hogy legyen otthon külön gyerek bicikli is, amivel a lurkó barátkozhat. Amellett, hogy egészséges a használata, még a mozgáskoordináció, egyensúlyérzet komplex kifejlődésében is segít a kerekezés.

Amennyiben befektetünk egy termékbe, akkor azt tegyük olyan márkába, ami biztosan hozni fogja az elvárt szintet! A gyerek bicikli legyen kényelmes és könnyen tekerhető, de az sem árt, ha a külsőre szintén adunk, persze a minőség az elsődleges, amire hangsúlyt érdemes fektetni.