Komfortot ad a felfújható matrac

felfújható matrac

Ha olyan fekhely kell, ami napközben nem látható, de este lefekvés előtt pár perc alatt összerakható, akkor meg is van az ötlet, hogy mire van szüksége! Praktikus, gyorsan felfújható matrac kell Önnek! Ezt nagyon sok helyen lehet használni, például otthon, a nyaralóban, kempingezéskor, de a vendégszobába is kiváló lehetőség, mivel gyorsan, könnyen mozgatható és tárolható, emellett helytakarékos.

Létezik belőle egy- és kétszemélyes, sőt, van nagyobb méretben is. A felfújható matrac mellé szükséges egy pumpa, amivel gyorsan „hadrendbe” tudjuk állítani és azonnal igénybe vehető. Ezekből is kapható kézi, lábbal alkalmazható vagy elektromos, de elérhető beépített is.

Mielőtt ilyen fekhelyet venne, gondolja át, hogy mire, hány személy és hol fogja használni, aztán vásároljon! Sokuk Airtight rendszerrel van ellátva, tehát biztonságos és nem enged le. A felfújható matrac könnyű és nagyon hasznos termék. Ugyanolyan kényelmes, mint egy igazi ágy, tehát kempingezéskor sem kell nélkülözni a komfortot.