Kényelmes szivacsmatrac mindenkinek

Kényelmes szivacsmatrac

Mindenkinek más adja meg a komfortérzetet, ezért természetes, hogy fekhelyből sem ugyanaz tűnik kényelmesnek az egyik embernek, mint a másiknak. Ezt figyelembe véve, a szivacsmatrac tervezői megpróbálták a legváltozatosabb kínálatot összeállítani, hogy ezek a minőségi termékek a legkülönfélébb igényeknek is meg tudjanak felelni.

Kifejlesztettek puhább és keményebb változatokat is, amelyek különféle vastagságban kaphatóak, ugyanis egy vékonyabb kemény szivacsmatrac más érzetet nyújt, mint egy vastagabb verzió, amin esetleg még memóriahabos fedőréteg is van.

Továbbá a huzatok tulajdonságaival is kísérleteztek, aminek hatására megszületett az Aloe Verás és a bambuszos bevonattal bíró normál és steppelt bevonat is. Manapság a legtöbb már cipzárral van ellátva, így a tisztítás is könnyen megoldható. Ami a méreteket illeti, általában 90, 140, 160 és 180 cm széles és 200 cm hosszú szivacsmatrac modelleket gyártanak, de ma már az egyedi adottságokkal bíró példányokat is egyszerűen el lehet készíttetni.