Kell-e a szájzuhany az elektromos fogkeféhez?

Bővebben itt olvashat
Bővebben itt olvashat

Napjainkban egyre nagyobb szerepet játszik az emberek körében a szájhigiénia fontossága, éppen ezért újabb és újabb speciális fogkefék jelennek meg, amelyek a régi társaikhoz képest mérföldekkel hatékonyabbak. A Philips Sonicare elektromos fogkefe, amelyről bővebben itt, a www.philips.hu linkre kattintva olvashat, egy olyan professzionális, új generációs készülék, amely számos, eddig még nem alkalmazott módozatot képes végrehajtani, így a száj-, illetve a fogápolás minden eddiginél hatékonyabbá tehető.

Az egyik igen népszerű funkció, a szájzuhany egyre elterjedtebbé válik, azonban ennek használata nem csak az emberek esetében, de a fogorvosok körében is megosztó lehet. Ennek előnyeiről és hátrányairól bővebben itt olvashat. Az elektromos fogkefék azért lettek kifejlesztve, hogy hatásosabbá tehessék a lepedék eltávolítását a fogakról, valamint a nyelvről. A szájzuhany is éppen erre szolgál, azonban inkább csak azoknak ajánlják, akik valamiféle száj-, esetleg fogproblémával küzdenek.

Amennyiben Ön is érintettnek érzi magát, bővebben itt informálódhat a szájzuhany jellemzőiről. Abban az esetben, ha valaki egészséges fogazattal rendelkezik, nem tanácsos annak a használata, ugyanis egy elektromos fogkefe segítségével tökéletesen fenn tudja tartani a szájhigiéniáját. Gyors fogkőképződés, ínyvérzés, fogszuvasodás esetén alkalmazható, mivel hozzájárul a szájtisztítás hatásfokának növeléséhez.

Azonban mielőtt igénybe venné ezt a funkciót, érdemes kikérnie fogorvosa tanácsát, hogy valóban szüksége van-e rá. Ha Ön még további információkat szeretne olvasni erről a témáról, látogassa meg a www.philips.hu honlapot, vagy kattintson a www.philips.hu linkre, és olvasson a termékekről bővebben itt. A megfelelő szájhigiénia kialakítása, fenntartása nagyon fontos tényező, ezért tanácsos azt a legkiválóbb eszközökkel elérni. Ennek érdekében mindenképpen javasolt a fogorvos tanácsának kikérése, hogy minden biztosan a legnagyobb rendben menjen.