Kategóriák
Vásárlás

Jól néz ki a kültéri gázos hősugárzó

Azokba a kertekbe vagy teraszokra, amelyeket a tulajdonosaik még a hidegebb évszakokban is szeretnének használni, mindenképpen érdemes egy kültéri hősugárzót felszerelni. Talán picit takarékosabb üzemeltetésű a kültéri gázos hősugárzó, ezért sokan választják ezt.

A globero.hu webáruház készletében fellelhető többféle ilyen termék, közöttük az Aspen gázüzemű látvány hősugárzó is, ami inoxból készült. Egy rendkívül stílusos, különlegesen dekoratív, hengeres megjelenésű ez a kültéri gázos hősugárzó. Kerekekkel is el van látva, a könnyebb mozgatás érdekében. Bár magas, mégis stabilan áll, még szeles időben is, köszönhetően a beépített borulásérzékelőnek.

Időjárás- és időtálló jellegű kültéri gázos hősugárzó ez, hiszen rozsdamentes acélból készült. Hangulatos lángoszlopa egy hőálló, edzett üvegcsövön keresztül élvezhető a hideg napokon. Nagyon jól mutat ez a termék a teraszon, a praktikus jellegéről nem is szólva! Nagyon jó ötlet ezt a kültéri gázos hősugárzót választani, ha igazi stílust akar a teraszra vinni.