Hol kapható megfelelő munkavédelmi ruházat?

Munkavédelmi ruházat

Prémium anyagfelhasználással készült munkavédelmi öltözetet keres? Ha a Netpolc webáruház széles termékkínálatát végignézi, 100%-ban biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja a munkaköréhez szükséges védőruhákat.

Rengeteg kategóriából választhat, hiszen minden munkaterületen más-más munkavédelmi ruházat viselését írják elő. Egyeseknél az egyszer használatos köpenyek, kesztyűk és papucsok számítanak alapnak, míg más területeken lángálló, hő- vagy éppen saválló anyagokból készült védőeszközök és viseletek kellenek.

A munkavédelmi ruházat beszerzése a munkáltató feladata, ha mulaszt, nemcsak szankciókra számíthat egy ellenőrzés során, de az alkalmazott is perelhet, ha ennek hiányában kénytelen dolgozni vagy rosszabb esetben megsérül, munkaképtelenné válik.

A minőségi férfi és női munkavédelmi ruházat mellett, forgalmazunk védőcipőket, bakancsokat, csizmákat is, valamint olyan biztonsági eszközöket, mint a zuhanásgátló, testheveder, védősisak, fejhallgató, továbbá száj-, arc- és fejmaszk. Elsősegély és egészségügyi ládákat szintén értékesítünk.