Használjuk okosan a Dyson hajszárítót!

Dyson hajszárító

Vannak olyan családok, ahol a hajszárítás csak a téli hónapokban történik meg, pedig nyáron is szükség lenne rá. Ha eddig mi is irtóztunk a forró levegő gondolatától, akkor próbáljuk ki a Dyson hajszárító erejét! Az innovációs technológia gondoskodik arról, hogy a hajvégek ne károsodjanak és a hajhagymák is élvezzék a törődést.

Nem kell többet vizes fejjel az utcára mennünk, mivel bármikor használhatjuk. Fontos azonban megemlíteni, hogy a minőségi hajszárító még nem elég, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy miként használjuk a törölközőt. Vannak olyan hölgyek, akik erős dörzsölésbe kezdenek, ami szó szerint összetöri a vizes hajat.

Ilyenkor mindegy, hogy utólag mennyire figyelünk, nem érünk el eredményt. Ha biztosra akarunk menni, akkor mosás után turbánt készítünk és legalább 10 percig várunk. Ezáltal a törülköző magától szívja ki a hajban lévő vizet és nem kell dörzsöljük. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a Dyson hajszárító használata. Innentől kezdve nem kell aggódjunk a töredezett frizura miatt.