Egyre népszerűbbek az okos termosztátok

okos termosztátok

A nyári hónapokat mindig érdemes kihasználni arra, hogy időben megtörténjen a felkészülés a következő téli szezonra. Bár az egyre jobban érezhető klímaváltozás miatt gyakran elég enyhék a téli hónapok, de sohasem lehet előre kiszámítani, mikor érkezik egy a megszokottaknál nehezebb fronthatás. Az okos termosztátok éppen ezért legyenek készenlétben!

A központi fűtés manapság már teljesen alapvető a modern épületeknél. A családi házak többségében a fűtésszabályozás egyedi tervezésével sokat lehet megtakarítani, ezért az okos termosztátok beszerelése gyorsan visszahozza a beléjük fektetett költségeket. A Honeywell T6, valamint T6R rendszerek egyszerűen integrálhatóak a már meglévő hálózathoz.

Ha csak modernizálásról van szó, akkor megéri a vezetékes kivitel mellett dönteni, de új hálózat esetében a rádiós kivitel szolgálhatja ki leginkább az elvárásokat. Az okos termosztátok egyszerűen csatlakoznak a kazánvezérlő relémodulhoz és vezeték nélküli internet révén irányíthatóak, jóformán bárhonnan.